Financiering

Financiering

Je hebt een auto op het oog die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is. Misschien kun je de rekening zonder problemen voldoen, in dat geval heb je geen financiering nodig. Het kan ook zo zijn dat het aankoopbedrag voor jou toch iets minder makkelijk is op te hoesten. In dat geval ben je waarschijnlijk geholpen met een lening of andersoortige financiering.

Weet je niet hoe je dit moet aanpakken en wil je dat iemand je dit uit handen neemt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij werken samen met Santander en nemen je een zorg uit handen. Handig, betrouwbaar en veilig.

Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) onderschrijft Santander de door de VFN opgestelde gedragsregels.

 

 

Bel nu 06 - 54 34 87 75  

 

 

  

 

 

Weet je niet hoe je dit moet aanpakken en wil je dat iemand je dit uit handen neemt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij werken samen met Santander en nemen je een zorg uit handen. Handig, betrouwbaar en veilig.

Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) onderschrijft Santander de door de VFN opgestelde gedragsregels.

Wat doen we

We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

Waar staan we voor

Wij verstrekken betrouwbare en verantwoorde financiële producten aan consumenten. We blijven constant op zoek naar vernieuwingen waarbij we altijd de behoeften van mensen en markten in ons vizier houden. We communiceren van mens tot mens en stellen ons daarbij vriendelijk en duidelijk op. Onze klantenservice staat altijd klaar om de uitstekende service te leveren waar we bekend om staan.

 

Veilig lenen

Santander is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Bij alle leden van de VFN staat een verantwoorde en betrouwbare kredietverlening aan hun klanten hoog in het vaandel.De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de naleving van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Santander heeft een vergunning als bedoeld in de Wft. Santander is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Hier worden al uw kredietaanvragen getoetst en geregistreerd.

Als onafhankelijke financieringsspecialist ondersteunt Santander Consumer Finance Benelux B.V. vanuit Utrecht automotive bedrijven al ruim 20 jaar met een breed pakket aan financiële diensten, zoals:


Huurkoop

Huurkoop: Financiering met een vast afgesproken rentepercentage

Met huurkoop van Santander weet uw klant precies waar hij aan toe is: Eén vast termijnbedrag gedurende de gehele looptijd (duur van de overeenkomst).

Productomschrijving

Huurkoop
Huurkoop is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde rente wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde termijnbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele duur van de overeenkomst van kracht.

Huurkoop met slottermijn
Huurkoop met slottermijn is een financiering met een vooraf overeengekomen laatst af te lossen termijn. Over de slottermijn hoeft alleen rente te worden betaald en geen aflossing, waardoor de maandtermijnen aanzienlijk worden verlaagd.

 

 

Bel nu 06 - 54 34 87 75  

 

 

Persoonlijke lening

Persoonlijke lening: Financiering met een vast afgesproken rentepercentage

Met een persoonlijke lening weet uw klant precies waar hij aan toe is: één vast termijnbedrag gedurende de gehele looptijd (duur van de overeenkomst).

Productomschrijving

Een persoonlijke lening is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde rente wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde termijnbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele duur van de overeenkomst van kracht.

 

 

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet: Vrij opnemen gedurende de looptijd

Met een doorlopend krediet kan uw klant vrij aflossen en opnemen binnen een vooraf vastgesteld totaal kredietbedrag (kredietlimiet).

Productomschrijving

Bij een doorlopend krediet wordt vooraf een totaal kredietbedrag vastgesteld. Binnen het overeengekomen totale kredietbedrag kan vrij worden afgelost en doorgaans worden opgenomen. Het termijnbedrag is een percentage van het totale kredietbedrag. Vanwege de opnamemogelijkheden en het variabele rentepercentage heeft een doorlopend krediet een theoretische looptijd (duur van de overeenkomst).

 

Lease

Lease is voor veel bedrijven dé manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken en de operationele zaken van een wagenpark uit te besteden. Santander stelt u als automotive bedrijf in staat uw zakelijke klanten een leaseaanbod te doen met behoud van een prima rendement. Zo bouwt u aan een hechtere relatie met uw zakelijke afnemers. Bovendien kunt u, door persoonlijke aandacht, een duidelijke meerwaarde bieden ten opzichte van de grote universele leasemaatschappijen.

Zakelijk financieren met een Financial Lease

Stap in en rij weg, dat is het idee van onze Financial Lease. Uw klant hoeft nergens naar om te kijken. Overal wordt voor gezorgd. De maandelijkse aflossing, de looptijd en het slottermijn van de auto worden afgestemd op de behoefte van de klant. Het rentepercentage staat gedurende de gehele looptijd van de lening vast.


De voordelen en product kenmerken van een Financial Lease:

  • Financiering op maat
  • Alles onder één dak voor uw zakelijke klant
  • Het bedrijfskapitaal blijft beschikbaar
  • De auto staat op de bedrijfsbalans
  • Aanbod kan met of zonder slottermijn

 

 

Bel nu 06 - 54 34 87 75  

 

 

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Inkoop

Muijs Auto’s koopt auto’s in van particulieren en bedrijven.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions bekijk ze op de website of in onze showroom

Lees meer