Service

Service

Open, eerlijk en betrouwbaar autobedrijf

Service is erg belangrijk in ons vak. We willen dat jij je goed voelt bij ons en onze auto’s. We houden dan ook van openheid en eerlijkheid. Geen mooie praatjes, maar een realistisch verhaal. Geen torenhoge marges, maar scherpe prijzen. En mocht er toch iets niet in orde zijn of je wilt iets bespreken? Laat het ons alsjeblieft weten, dan lossen we het samen op.

Eigen werkplaats: Muijs Autoservice

Buiten de in- en verkoop van gebruikte auto’s, kun jij bij Muijs Auto’s terecht voor veel extra’s. Wij beschikken over een eigen werkplaats met gediplomeerde monteurs. Je kunt bij ons terecht voor APK, onderhoud en reparaties van alle soorten en merken auto’s. Ook voor garantie, ruitvervanging, cleaning en bandenwissel kun je bij Muijs Autoservice terecht. Wij zorgen ervoor dat je vakkundig geholpen wordt en weer veilig de weg op kunt.

 

Bel nu 06 - 54 34 87 75  

 

Financiering en verzekering

Weet je niet hoe je de financiering van je nieuwe auto gerealiseerd moet krijgen? Wil je hulp bij het kiezen en afsluiten van de juiste verzekering? Bij Muijs Auto’s regelen we de verzekering of financiering van je auto voor je. We werken samen met gerenommeerde instanties en nemen je een zorg uit handen. Handig, betrouwbaar en veilig.

Financiering

Je hebt een auto op het oog die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is. Misschien kun je de rekening zonder problemen voldoen, in dat geval heb je geen financiering nodig. Het kan ook zo zijn dat het aankoopbedrag voor jou toch iets minder makkelijk is op te hoesten. In dat geval ben je waarschijnlijk geholpen met een lening of andersoortige financiering.

Verzekering

Een autoverzekering is persoonlijk. De een kiest voor veiligheid en zekerheid, de ander neemt wat meer risico. Welk soort verzekering ook bij jou past, Muijs Auto’s regelt het voor je. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij werken samen met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

 

 

Bel nu 06 - 54 34 87 75  

 

 

AutoFirst Muijs .
Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Inkoop

Muijs Auto’s koopt auto’s in van particulieren en bedrijven.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions bekijk ze op de website of in onze showroom

Lees meer